OVER ONS

Al heel lang was er in Wassenaar en omstreken geen popschool te bekennen!

Tot augustus 2018, want toen was de opening van Popschool Wassenaar een feit! Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten muziekles, zoals zangles, pianoles, (bas)gitaarles en drumles. Daarnaast kun jij je band ook aanmelden voor band coaching of het gezellige popkoor.

Speel in een band bij Popschool WassenaarVisie

Popschool Wassenaar heeft de visie om het muziek maken op vernieuwende wijze in stand te houden met als doel mensen verder in contact te brengen met hun creativiteit, zowel geestelijk als lichamelijk voor ontspanning te zorgen en daarnaast de interactie tussen (leerling)muzikanten te verbeteren door onderling in contact te brengen.

Hoe werkt het?

Als eerste kun jij gebruik maken van de intro actie om op één of meerdere instrumenten een goed beeld te krijgen welk instrument (of instrumenten) jij wilt gaan bespelen. In de eerste lessen kijken de docenten samen met jou waar jouw interesse ligt; wil je bijvoorbeeld gewoon lekker meespelen met muziek, of juist zoveel mogelijk leren? Vervolgens gaan we meer en meer ontwikkelen in de richting waarin jij je het fijnste voelt. Wil je een uitstap maken naar een andere muziekstijl of techniek? Geen probleem, we volgen nauwkeurig welke kanten jij op wilt.

Ben jij al een ervaren muzikant, dan pakken de docenten het lesprogramma een stuk verder op. Precies daar waar jij op dat moment bent. Vanuit dat punt ontwikkelen we samen met jou de punten die jij belangrijk vindt. Ook kunnen de docenten je voorbereiden op een belangrijk event zoals bijvoorbeeld een auditie. De punten die daarvoor van belang zijn, worden uitvoerig behandeld.

Flexibel

muziekles Popschool WassenaarJe kunt op elk moment beginnen met les. Ook zit je bij Popschool Wassenaar niet vast aan lange contracten van bijvoorbeeld een jaar. Je kunt 1x per week les krijgen, of 2x per week, of 1x per 2 weken. Het is maar net hoeveel behoefte jij hebt aan les. We houden wel een vaste dag en tijd aan, maar mocht er een keer in jouw agenda wat veranderen, dan proberen we natuurlijk met je mee te schuiven voor een oplossing.

KLIK HIER!   MAAK NU GEBRUIK VAN DE INTRO ACTIEPROEFLESSEN!