DOCENTEN

ZANG

Alisa van der Wagt

Er zijn altijd van die kinderen op de middelbare school die opvallen omdat ze iets anders willen dan de meeste uit hun klas. Zo’n kind was Alisa van der Wagt. Ze heeft altijd geweten muziek haar ding was en dat heeft ze zeker niet voor haar gehouden.

Na de middelbare school is ze zich verder gaan verdiepen in muziek en is ze uiteindelijk op Conservatorium van Rotterdam, Codarts beland.

Alisa vindt het heel belangrijk om je eigen karakter en persoonlijkheid te ontwikkelen door middel van muziek. Iedereen is anders en uniek. Zelf schrijft ze ook zelf haar muziek dus er kan ook tijdens de lessen gewerkt worden aan songwriting.

Dus of je lekker hitjes wilt zingen of je eigen muziek wilt ontwikkelen, alles is mogelijk!


GITAAR / MUZIEK VOOR MINI’S

Niels Budel

Niels Budel docent bij Popschool WassenaarNiels Budel begon zijn muziekcarrière op zijn 12e toen hij op drumles ging. Al snel kwamen hier de gitaar, piano, zang en basgitaar bij en besloot hij na de middelbare school om van muziek zijn werk te maken.


Niels begon de opleiding Docent Muziek op Codarts Rotterdam met als hoofdinstrument basgitaar. Hij studeerde hier in 2020 af.


Naast lesgeven heeft hij ook veel podiumervaring opgedaan met verschillende bands op o.a. Parkpop, Kaderock en in Het Paard van Troje. 


DRUMS

Roalt Breet

Roalt Breet drumdocent bij Popschool WassenaarRoalt is oprichter van Popschool Wassenaar. Hij begon te trommelen toen hij 7 jaar was en bij de lokale drumband bleek al gauw dat zijn talenten niet onberoerd konden blijven. Dankzij de creativiteit in de drumband ontwikkelde Roalt zich ook op veel verschillende percussie-instrumenten. Deze drumband is omgevormd tot big band waarin Roalt voor lange tijd drummer was.

Maar de kant van een coverband begon steeds meer te trekken. De stap naar verschillende coverbands was dan ook snel gemaakt, waarmee hij ontelbare geslaagde optredens heeft gedaan. Nu speelt Roalt nog steeds actief in verschillende projecten.

Zelf noemt Roalt zich autodidact (‘kennis verkregen door zelfstudie’), maar heeft wel noten leren lezen tijdens zijn periode in de drumband.

Hij weet dan ook als geen ander hoe hij de lessen leuk kan maken en houden!

Nello Biasini

Nello is geboren in L’Aquila, Italië. Naast drumdocent houdt hij zich ook bezig als muziekproducer. Hij kwam in 2015 naar Nederland om het Conservatorium van Rotterdam te volgen, Codarts. In 2018 studeerde hij af onder het toeziend oog van niemand minder dan Hans Eijkenaar.

Daarna beleefde Nello vele optredens waaronder zijn meest vette optreden ooit: Op North Sea Jazz met de Greyheads.

Met Nello beleef je grappige drumlessen met veel energie. Supercoole fills, lekkere grooves, alles komt voorbij in de drumles.


BASGITAAR / PIANO

Sergio Leeflang

Sergio Leeflang basgitaar docent bij de Veense Popschool RoelofarendsveenSergio’s ouders stimuleerde hem altijd om iets met muziek te gaan doen, waarop hij besloot om cursussen op verscheidene instrumenten te volgen.

Op zijn 10e koos hij uiteindelijk om door te gaan met gitaarles. Door afwezigheid van de bassist in de kerk, kreeg hij op zijn 14e prompt een basgitaar in mijn handen gedrukt en dat beviel zo goed dat hij zichzelf leerde om basgitaar te spelen.

Tijdens zijn middelbare school periode speelde hij mee bij verschillende bandjes en kreeg snel meer ervaring.

Hij besloot op 17-jarige leeftijd dan ook om te kiezen wat hij echt leuk vond en maakte de stap naar het conservatorium in Haarlem waar hij met zijn autodidactische ervaringen werd aangenomen. Sindsdien speelt hij in verschillende bands, voornamelijk Gospel, Soul en R&B en doet hij sessiewerk bij verschillende projecten waaronder een Jazz kwintet, een bigband en studiowerk.

Op het conservatorium had Sergio als bijvak piano. Multifunctioneel als hij is, geeft hij daarom ook pianoles aan beginners.

DutchEnglish
WhatsApp WhatsApp ons!