DOCENTEN

ZANG

Romy Laarhoven

Romy Laarhorven zangdocente Popschool Wassenaar

Er zijn altijd van die kinderen op de middelbare school die opvallen omdat ze iets anders willen dan de meeste uit hun klas. Zo’n kind was Romy Laarhoven. Ze heeft altijd geweten muziek haar ding was en dat heeft ze zeker niet voor haar gehouden.

Na de middelbare school is ze muziek gaan studeren aan PACT Amsterdam en is ze uiteindelijk op Conservatorium van Rotterdam, Codarts beland.

Romy vindt het heel belangrijk om je eigen karakter en persoonlijkheid te ontwikkelen door middel van muziek. Iedereen is anders en uniek. Zelf schrijft ze ook zelf haar muziek dus er kan ook tijdens de lessen gewerkt worden aan songwriting.

Dus of je lekker hitjes wilt zingen of je eigen muziek wilt ontwikkelen, alles is mogelijk!


ZANG

Misha Wong

Misha Wong zangdocente Popschool Wassenaar

Al vroeg begon zij met zingen. In de auto naar school, later in een kidskoor, daarna privézangles, vervolgens op de vooropleiding van het Conservatorium Amsterdam waarna Misha doorstroomde naar de HBO opleiding op Conservatorium Codarts die ze in juni 2018 heeft afgesloten. Momenteel heeft Misha nog steeds zangles bij de top zangcoach van Nederland. In al die jaren heeft ze altijd op het podium gestaan en veel muziek geschreven.

Nu is Misha frontvrouw van mijn twee projecten met eigen muziek: MAYÍN, een sfeervolle verhaal-band waar ze gitaar speelt en een trio met meer up-tempo muziek waarbij ze bas speelt.

Bij Popschool Wassenaar geeft Misha ook les aan het Kidskoor Wassenaar.


GITAAR

Jelle van Bemmelen

Jelle van Bemmelen gitaardocent bij de Veense Popschool RoelofarendsveenJelle speelt gitaar sinds 2010. Zijn uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat hij sinds 2014 aan het Conservatorium in Utrecht de opleiding jazz/pop gitaar mag volgen. Het is dan ook niet verbazend dat Sarah en Jelle elkaar kennen!

Daarnaast is hij werkzaam als gitaardocent (elektrisch & akoestisch) en speelt hij in verschillende bands en combo’s. Qua studio-ervaring is Jelle ook een onderlegde gitarist. Hij oriënteert zich dan ook altijd zo breed mogelijk; Jazz, Fusion, Pop en Rock raken bij hem de juiste snaar.

Als gitaardocent brengt Jelle vooral ‘het plezier in muziek maken’ over op de leerling en kiest hij stukken waar je iets mee hebt. Mocht je er meer mee willen, dan komen theoretische kennis en muziekleer vanzelf aan bod. Eerst vooral veel plezier hebben in het leren bespelen van je instrument.

Kortom: Wil jij die James Brown-funkslagjes spelen, rocken met Green Day, of wegzwijmelen bij Ed Sheeran? Neem dan les bij Jelle!


DRUMS

Roalt Breet

Roalt Breet drumdocent bij Popschool WassenaarRoalt is oprichter van Popschool Wassenaar. Hij begon te trommelen toen hij 7 jaar was en bij de lokale drumband bleek al gauw dat zijn talenten niet onberoerd konden blijven. Dankzij de creativiteit in de drumband ontwikkelde Roalt zich ook op veel verschillende percussie-instrumenten. Deze drumband is omgevormd tot big band waarin Roalt voor lange tijd drummer was.

Maar de kant van een coverband begon steeds meer te trekken. De stap naar verschillende coverbands was dan ook snel gemaakt, waarmee hij ontelbare geslaagde optredens heeft gedaan. Nu speelt Roalt nog steeds actief in verschillende projecten.

Zelf noemt Roalt zich autodidact (‘kennis verkregen door zelfstudie’), maar heeft wel noten leren lezen tijdens zijn periode in de drumband.

Hij weet dan ook als geen ander hoe hij de lessen leuk kan maken en houden!


BASGITAAR / PIANO

Sergio Leeflang

Sergio Leeflang basgitaar docent bij de Veense Popschool RoelofarendsveenSergio’s ouders stimuleerde hem altijd om iets met muziek te gaan doen, waarop hij besloot om cursussen op verscheidene instrumenten te volgen.

Op zijn 10e koos hij uiteindelijk om door te gaan met gitaarles. Door afwezigheid van de bassist in de kerk, kreeg hij op zijn 14e prompt een basgitaar in mijn handen gedrukt en dat beviel zo goed dat hij zichzelf leerde om basgitaar te spelen.

Tijdens zijn middelbare school periode speelde hij mee bij verschillende bandjes en kreeg snel meer ervaring.

Hij besloot op 17-jarige leeftijd dan ook om te kiezen wat hij echt leuk vond en maakte de stap naar het conservatorium in Haarlem waar hij met zijn autodidactische ervaringen werd aangenomen. Sindsdien speelt hij in verschillende bands, voornamelijk Gospel, Soul en R&B en doet hij sessiewerk bij verschillende projecten waaronder een Jazz kwintet, een bigband en studiowerk.

Op het conservatorium had Sergio als bijvak piano. Multifunctioneel als hij is, geeft hij daarom ook pianoles aan beginners.


SAXOFOON / KLARINET / MINI’S

Jerina Welgraven

Jerina is op 8-jarige leeftijd begonnen met klarinetlessen.

Na de HAVO te hebben afgerond, was de passie voor muziek nog niet verdwenen en was zij vastberaden om het conservatorium in Arnhem te gaan doen. En met succes! Ze heeft deze muzikale opleiding helemaal voltooid!

De tijd voor een nieuwe plek deed zich voor en Jerina verhuisde naar Den Haag, om daar vervolgens de zij-instroom muziek te gaan doen. Hiermee specialiseerde zij zich meer in muziekles geven op basis en voortgezet onderwijs.

Nu geeft zij muziekles aan kinderen in het primair onderwijs, klarinet- en saxofoonles en natuurlijk leidster van de Mini’s bij de Veense Popschool!

Natuurlijk speelt Jerina zelf ook nog regelmatig. Dat doet zij in het bal-orkest Mista, wat volksmuziek van over de hele wereld speelt.

WhatsApp chat WhatsApp ons!